Сезонът на тиквата е! И има повече тиквени продукти, налични

...
Сезонът на тиквата е! И има повече тиквени продукти, налични
Коментари Харесай

Тиквата е суперхрана, пълна с хранителни вещества, казва диетологът, но има някои продукти, които трябва да се избягват

Сезонът на тиквата е! И има повече тиквени артикули, налични от всеки път. Някои просто се възползват от известността на сезонните подправки – само че знаете ли, че самите тикви са цялостни с хранителни изгоди?

Джулия Зумпано, регистриран диетолог в Cleveland Clinic, споделя, че тиквата е суперхрана.

< p> „ Той е с високо наличие на фибри, което оказва помощ за ръководството на кръвната захар, оказва помощ да сте по-удовлетворени, оказва помощ за здравето на червата и храносмилането “, споделя тя. „ (Той) също може да помогне за намаление на неприятните равнища на холестерола (и) е с доста ниско наличие на калории. “

доста захар или добавени мазнини, които са с усет на тиква “, споделя тя. „ Те може в действителност да не съдържат доста количество тиква. "

Не забравяйте и семената. Тиквените семки съдържат фибри и протеини и също по този начин са добър източник на витамин Е и цинк, които също могат да оказват помощ за имунното здраве. 

Можете да похапвате семената сами по себе си или в случай че желаете бърз и елементарен метод да включите семената в диетата си, пробвайте да ги добавите към вашата салата, овесена каша или към кисело мляко.  

Ябълков сайдер шотове с оцет и дъвки дават обещание здраве на червата и други изгоди. Вярно ли е?
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР