Сезонът на сватбите все още не е приключил и колкото

...
Сезонът на сватбите все още не е приключил и колкото
Коментари Харесай

Най-откачените сватбени церемонии

Сезонът на сватбите към момента не е завършил и колкото и да битува мненеито, че вс епо-малко младежи имат вяра в брака, венчавките не престават да бъдат една магия, в която мнозина имат вяра.

Колкото хора, толкоз и рпедстави за това по какъв начин би трябвало да наподобява съвършеният брачен ден. На морския бряг, високо в планината, в петзвезден хотел в ценъра на града. Това са много общоприети места да кажем " да " на обичания човек.

Но в случай че имаме задоволително въображение и не по-малко средства и кураж, можем да си спретнеме една в действителност незабравима женитба, с каквато малко на брой могат да с епохвалят. А по-късно да качим видео в интернет и да станем шлагер. Точно както тези влюбени смелчаци.

 Снимка 379114

Нависоко

Да пребориш натрапчивите мисли, че може всеки миг да се озовеш в голяма бездна, единствено и единствено да се вречеш във честност на половинката си е иситнско мъжество. В случая на Раян Дженкс и Кимбърли Уеглин смелчаците са петима - плюс кумовете и служителят, който ги венчае.

А цялото това деяние се случва върху особено опъната мрежа, наподобяваща паяжина, на височина 121 метра в каньона Моаб в щата Юта.

Не липсват и безопасителни въжета, и десетки посетители, които следят от околните скали. Има даже и сватбена декорация. Въпреки че едва ли някой й е обърнал изключително внимание.



Още по-високо

Преди няколко години една друга двойка потвърди, че също няма боязън нито от брака, нито от височини. А и фотографът им също си е огромен храбрец.

Влюбените, които взеха решение да разменят клетви върху островърха канара в с високина 914 метра, несъмнено ще остане задълго в класациите з анай-екстремни венчавки. И булката, младоженецът, и вещото лице, което ги венча, стигат до скалата благодарение на въжета.

 Снимка 379115

За кумове и посетители няма място, а и едва ли е имало и куражлии да бъдат един до друг с младото семейство в този миг. А за нас остават фотосите, които могат да накарат множеството младоженци да се засрамят, че са толкоз скучни и банални.

Поход към любовта

Явно влечението към рисковото е заразно и когато се намерят двамата души, които избират да живеят ексцентрично, няма по какъв начин сватбеният им ден да бъде елементарен.

Двойката запалянковци Баян и Манди прекараха най-важния си ден не в напрегнат аподготовка, с цел да отидат към олтара в най-хубавия си тип, а в 24-часов поход. Няколко часа с колело и още много катерене по планините, с цел да стигнат до върха.

И точно там да си кажат " Да ". На мясото, където се усещат най-добре - в планината.



На две гуми

Докато на един планините и катеренето са им пристрастеност, други са запалени по колоезденето. И не желаят и сватбеният им ден да мине без да яхнат велосипедите. И когато съберат и група другари, котио са толкоз откачени, колкото тях, става в действителност готина венчавка.

Младоженците едвам дочакаха да си разменят клетви и да си кажат " Да ", с цел да се отдадат на офроуд каране. Да, булката е с бяла рокля, само че това ни минимум не й пречи да вземе нужната доза адреналин. Дори поведе колоездачите.



Каквото си остане във Вегас...

Някои запалянковци вземат решение да комбинират по-традиционен брачен обред с огромна доза адреналин за свършек на празник на любовта. откакто се венчаха с изнесен обред на гола поляна, младоженците потвърдиха, че са подготвени да бъдат дружно във всичко.

Дори в скок с парашут от прозореца на небостъргач в Лас Вегас. При приземяването си съпругите, облечени по много ексцентричен метод, се озоваха в първокласна кола, с която потеглиха към следващото си премеждие.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР