Сезонът на риалити форматите започна с пълна скорост. Едно от

...
Сезонът на риалити форматите започна с пълна скорост. Едно от
Коментари Харесай

Новият Ерген спечели зрителите, ергенките обаче удариха дъното

Сезонът на риалити форматите стартира с цялостна скорост. Едно от най-рекламираните и с висок рейтинг от предходната година - " Ергенът ", също започва. И мненията заваляха като сняг през март - доста, на гъсто и на парцали...

Имаше и изненада, и съспенс, и разочарования, и сеир. Особено от последното - по доста.
                             

Трябва да признаем обаче, че в избора си на Ерген продуцентите не са сбъркали. Чаровният пианист Евгени съумя да допре сърцата на феновете. А мненията са все в негова изгода.

" От първия епизод останах с усещането, че Евгени има разум, усет и ясни критерии за момичето, което търси. Имам поради на кого подари първите 3-4 рози. Дано не ме опровергае по-нататък. И нека не се поддаде на напън от Продукцията да толерира някои скандалджийки поради " рейтинг " на предаването. ", написа Ели Иванчева.
                             

" Да, момчето си е доста на място. Останах с усещане, че има усет и блян за жена. Първата роза я подари на най- същинското и неподправено момиче. То това другите дами ли са. ", разяснява Мария Костова.

" След като видя участничките, ергенът се върна при майка си. ", написа с усмивка и възприятие за комизъм Роси Генчев.

Много от феновете пишат, че са подготвени да спасят Евгени от мамите в шоуто и " да се свършва ". Дори се появи нов, настоящ хаштаг #даСпасимЕвгени.

" Какви са тези силиконови и хиалуронови фръцли.Толкова ли няма умни и красиви естествени българки. Превърнахте шоуто в бардак...надпревара... съгласни на всичко, с цел да влязат в леглото му. ", пишат възмутени зрителки.

Ама правилно си е, не е ли? Вижте ги единствено тез моми. Деколтетата им колкото Ниагарския водопад и от тях се лее една хубост невиждана. А заговорят ли - разум да ти зайде. Човек да се чуди от Харвард ли идват или от Йейл...

Една го попита дали всякога си носи пианото със себе си, когато излиза на сцената. Браво, момиче!

Габи незабавно стана обект на хейт, поради визията си. Тя хейти, значи си го заслужава, разясняват феновете.

Е, има няколко девойки, които са отвън общоприетия ценз за красота и триумф - т.е. естествено красиви.
                             

Много от феновете оцениха хубостта на Меган.

" Изключително интелигентно момиче. Рядко се срещат в такива формати. Дано да не бъде подтикван от продукцията за неразумни решения. Но Меган в действителност заслужаваше да бъде оценена "...

Има и една госпожица, която не е толкоз анорексична...



Любопитен факт е, че Николета Лозанова разяснява шоуто също бе впечатлена и разяснява естествената хубост на Валерия.

Разбира се, още сме първоначално. А всеки заслужава втори късмет. Така ще гледаме - да забележим накъде ще летят розите. А вие?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР