Сезонът на най-коварните зимни вируси още не е настъпил, но

...
Сезонът на най-коварните зимни вируси още не е настъпил, но
Коментари Харесай

Мариус Куркински бори грипа с маски и катове дрехи

Сезонът на най-коварните зимни вируси още не е настъпил, само че Мариус Куркински към този момент взема ограничения срещу тях, видя HotArena .

Онзи ден паметният артист и режисьор си купи маска срещу грип, с която ще се пази от болести.

Стиснал крепко медицинския аксесоар в ръце, 50-годишният театрал се чучна на ъгъла на улиците „ Славянска сказка ” и „ Раковски ”. Времето бе слънчево и топло, само че гениалният създател се бе екипирал като за люта зима. Той носеше няколко ката облекла, най-горният от които топла грейка. На главата си пък беше нахлупил от най-плътните бейзболни шапки.

Мариус е много предразположен към вируси. Преди години даже той даже трябваше да отсрочи премиерата на собствен следващ моноспектакъл, тъй като тежък грип го беше повалил и приковал на легло.

Освен противовирусна маска, оня ден Мариус държеше в дясната си ръка и бял книжен плик. Дали пък в него не бе хонорарът му от последното му зрелище в „ Сълза и смях ”? Куркински играе постоянно спектакъла си „ Черното пиле ” на тази сцена и постоянно салонът се пука по шевовете.

На тротоара пред театъра актьорът юбиляр ръкомахаше пламенно към преминаващите по „ Раковски ” таксита.

Но, уви, жълтите возила го подминаваха, защото към този момент бяха качили други клиенти. „ Няма ли кой да те закара? ”, разнесе се мъжки глас в профил, а Мариус се обърна и видя сътрудника си Евгени Будинов, който сега е народен представител от ГЕРБ. Двамата се здрависаха другарски, след което Куркински продължи да чака за превоз на кръстовището, написа Уикенд .

Когато най-сетне съумя да си хване такси, театралът се настани до водача и му даде инструкции накъде да кара. Мъжът зад кормилото се зарадва, че ще вози прочут артист и даде обещание да мине по най-краткия път.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР