Сезонът на наградите в Холивуд започва с пълна сила този

...
Сезонът на наградите в Холивуд започва с пълна сила този
Коментари Харесай

Актьорите за процъфтяването и оцеляването си в сезона на наградите в Холивуд

Сезонът на премиите в Холивуд стартира с цялостна мощ този уикенд с церемонията по връчването на Златните глобуси в неделя и актьорите обмислят по какъв начин да се насладят на настъплението на вниманието и да оцелеят на възходите и паденията.

Британката Кери Мълиган, двукратна номинация за Оскар, която тази година се бори за Златен глобус за най-хубава актриса за ролята си в „ Маестро “, приключва преследването: „ О, просто му се наслаждавайте и се забавлявайте, а не приемете го прекомерно на съществено. “

Мълиган сподели, че е възхитена от това, което тя назовава „ прелестно сестринство “ от актриси, номинирани тази година, в това число Марго Роби, Ема Стоун, Лили Гладстоун и Грета Лий.

Носителката на " Оскар " Стоун, номинирана за " Златен глобус " за най-хубава актриса за " Бедничките ", призна, че сезонът на премиите е по едно и също време " доста изнервящ и доста трогателен ".

На линията за идващи на филмовия фестивал в Палм Спрингс тази седмица, номинираните за Златен глобус споделиха своята...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР