Сезонът на лалетата беше открит в Холандия. На централния площад

...
Сезонът на лалетата беше открит в Холандия. На централния площад
Коментари Харесай

Откриха сезона на лалетата в Холандия

Сезонът на лалетата беше открит в Холандия. На централния площад " Дам " в Амстердам тържествено бяха раздадени над 200 000 цветя на всички искащи.

 © Българска телеграфна агенция
Темата на Деня на лалето, както се назовава празникът, проведен всяка година през втората половина на януари, е " Силата на цветята ", сподели ръководителят на организацията за рекламиране на холандските лалета Ариен Смит.

Касетките с лалета в седем разнообразни цвята бяха ситуирани на площада във формата на цвете, чиито листа са наклонени на разнообразни страни.

Беше показан нов тип лале, наименуван Куинти Тръстфул, в чест на холандска телевизионна водеща и дипломат на организацията " Розова лента ", която се бори с рака на гърдата. Сертификатът подписа самата Тръстфул дружно с представители на компанията, основала новия тип.

Денят на лалето се отбелязва за осма поредна година в Холандия. Цветята за този празник се дават гратис от над 300 компании, които отглеждат един от знаците на страната.
 Поле от лалета сътвориха двама холандци в Италия (ГАЛЕРИЯ) Поле от лалета сътвориха двама холандци в Италия (ГАЛЕРИЯ)
Стотици хора могат да си изберат и откъснат цветя в първото по рода си поле от лалета в италианското градче Корнаредо, близо до Милано. Те са засаде...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР