Сезонът на фестивалите е в своя разгар и има хора,

...
Сезонът на фестивалите е в своя разгар и има хора,
Коментари Харесай

Animal Project Fest 2022 - печелим ние, печелят и животните

Сезонът на фестивалите е в своя кипеж и има хора, чиито уикенди са прецизно планувани. Може да се каже, че ние сме точно от тези хора и в този момент ще ви разкажем къде отиваме тази седмица - на един фест, който съчетава забавна и разнообразна музика с добра идея. Какво по-хубаво?

Animal Project Fest благотворителен фестивал, проведен напълно в поддръжка на животните без семейство. Тази година той ще се организира на 10, 11 и 12 юни на територията на Общинска почивна база Урвич, Ботевградско. Трите дни в живописната околност ще бъдат изпълнени с музика, разнородни действия, работилници и отварящи прозорец в съзнанието занимания за най-малките гости.
 След първото класиране за 1 клас, 460 деца ще чакат още 6 юни 2022 | Общо 10 209 деца са класирани в първото класиране за банкет в първи клас за образователната ‪2022 - 2023 година в София, оповестиха...
Всичко това ще бъде в поддръжка на " Горската приказка на Краси ". Ако не познавате Краси, за нея - тя безплатно отглежда близо 300 кучета, 70 котки, 10 коня и едно магаре. Всички те се радват на свободата, живеят без окови и синджири, не познават кафези. Но като всяка добра идея и тази има потребност от помощ, с цел да продължи да съществува. Така се ражда и концепцията за фестивал, приходите от който ще разрешат на " Горската приказка на Краси " да продължи в нова глава.

Истината е, че Краси се нуждае освен от финансовата ни помощ за животните, а и от някои най-прости неща за себе си....
Posted by on

Музикалната стратегия на фестивала ще предложи многообразие от стилове, които ще бъдат разпределени на две подиуми – електронна и различна.

Пълната стратегия по подиуми, дни и часове може да следите. Има основана и специфична група, в която може да се ориентирате по какъв начин да пътувате до феста, да ревизирате разписанието на рейсовете или да намерите споделено пътешестване. Включете се в групата.



Освен богатата музикална стратегия в събитието ще се включат още забавни и изобретателни хора, които да добавят фестивалната атмосфера. Сред плануваните интензивности са огнено шоу, арт работилнички, смехойога, слаклайн, детска йога, джем сешън и още доста изненади.

Минималната сума за достъп до Animal Project Fest е 30 лева, като всеки може да даде, колкото реши, над тази сума.

Общинската почивна база включва опция за нощувки, басейн и баскетболно игрище. Ще има обособена къмпинг зона с всичко належащо. В региона има приятни места за разходка, като екопътеката до цитадела Урвич, а за феновете на рискови спортове има скали за катерене.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР