Сезонът на домашния уют е вече тук. Време за споделеност,

...
Сезонът на домашния уют е вече тук. Време за споделеност,
Коментари Харесай

8 уникални коледни идеи от мечтите ни в детската стая

Сезонът на домашния уют е към този момент тук. Време за споделеност, за топъл чай, за усмивки и за коледна декорация, несъмнено! А белким има дете, което не обича да оказва помощ на мама с украсата на дома? Ето един превъзходен метод да споделите тази активност с най-малките под формата на разнообразни празнични игри, трансформирайки елементарните моменти в мемоари за цялостен живот.
Мини макет на коледно градче
В съвсем всички коледни филми действието се развива в някое притихнало и уютно градче. Сещате се – с дребен площад, голяма елха, отзивчиви хора и дребни къщички със светли прозорци. Можете да придвижите тази празнична романтика и във вашия дом, въпреки и от хартия. Помогнете на детето си да създаде дребен макет, изобразяващ навечерието на празничната нощ в някое градче.

Ръчно направени гирлянди и топки
Със сигурност няма да намерите по-красива коледна декорация от тази, която детето ви единствено е изработило с възторг и обич. Дайте му " зелена светлина " да декорира напълно по собствен усет детската си стая. Помогнете му да създаде гирлянди от опаковъчна хартия, топки за елха от целофан и фолио, дребни елхички от памук и изобщо всичко, което вие сте правили в детството си.

Светещи фигури
Коледа обичайно се свързва със светлина, лампички, догарящи свещи, а всичко това носи доста уют вкъщи. Направете тазгодишните празници малко по-различни в интериорно отношение, с помощта на LED декорациите в разнообразни форми от ИКЕА.

LED гирлянда с 40 лампички, мини звезда, STRÅL, ИКЕА, 12,99 лева
Коледен календар
Със сигурност сте виждали доста и разнородни разновидности на коледни календари. Независимо с какво наличие са, концепцията на всички е една и съща и толкоз очарователна – образно отброяване на дните до Коледа.

Всеки ден крие изненада – лакомство или предизвикателство, отправено към тези, които ще отворят следващата кутийка на календара. Задължително би трябвало да добавите един в детската стая, а още по-добре, в случай че е ваше дело!

Влакче, 3 елементи, LILLABO, ИКЕА, 8,99 лева
Куклен спектакъл за студените дни
Ако имате предпочитание да се забавлявате с детето си у дома през студените зимни вечери, може да си извършите домашна сцена за куклен спектакъл – не е толкоз комплицирано, а и сигурно ще се хареса. Имате потребност от огромен кашон, части плат от остарели чаршафи или пък завеси, цветни флумастери и доста въображение. От ИКЕА пък може да се сдобиете с най-различни кукли ръкавици или дребни куклички за пръст, с които да сътворите вашата коледна приказка.

Вижте тази обява в Instagram.
В света на децата всяка играчка е нов другар. Подари им доста мотиви за игра със серията VANDRING. #IKEABulgaria #kids #toys

Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria) на Дек 4, 2018 в 4:11 PST

Палатка за коледни магии
Всяко дете се нуждае от мъничко персонално пространство, скрито укритие, в което да може да се скрие от околния свят. Индианските палатки " типи " са превъзходен вид да подарите уют и малко пространство за огромни фантазии на вашето богатство. А с цел да добавите щипка коледна магия към палатката, можете да украсите с дребни лампички, които ще основават заблуда за звездно небе.

В палатката може да сложите обичаните играчки на детето, с цел да може да се отдаде на игра.

Плюшена играчка, тюлен, SAGOSKATT, ИКЕА, 9,99 лева
Помощници в кухнята
Ароматът на прясно изпечени коледни сладки е обичаен за доста фамилии. Сигурни сме, че желаете и вашето дете да израсне с него и да пази топли мемоари от занимателните следобеди, в които сте се отдавали на кулинарни подвизи. А в този момент е по-лесно от всеки път да осигурите на дребния си асистент лична кухня, в която да се вихри. Усилията му пък ще бъдат обилно възнаградени с топли курабийки!

Нетрадиционна коледна елха
Украсяването на коледното дръвче безспорно е обичан миг и на дребни, и на огромни. Сигурни сме, че към този момент премисляте на какви цветове да заложите тази година. Докато към момента не сте решили дефинитивно, ви предлагаме една лесна за реализация концепция за детската стая. А точно – спонтанна елха от обичаните книжки на вашето дете. Можете да ги подредите на полица под формата на дръвче или пък да ги подредите на пода и по-късно да закачите лампички.

Освен, че може да я извършите от книги, забавен вид е да накарате детето единствено да я нарисува върху дъска.

статив, MAL, ИКЕА, 39,90 лева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР