Сезонът на дините закриха край морето две миски. Две от

...
Сезонът на дините закриха край морето две миски. Две от
Коментари Харесай

Две каки вдигнаха адреналина на плажуващи, закриха сезона на дините

 Сезонът на дините закриха край морето две миски. Две от най-красивите моделки у нас - еротичната и огнена плеймейтка Дениз Хайрула и победителката от състезанието на " Мис Левски Г " Дора Симеонова се щракнаха в специфична морска фотосесия на топфотографа Ивайло Петров.

Приятелството сред русата и черната пантера се заражда точно в състезанието, като двете и до ден-днешен са близки приятелки.

" Чуваме се и се виждаме постоянно. А фотосите край плажа осъществиха една доста хубава концепция за сезона на дините. Специално на читателите на искам да хапват повече дини, тъй като са сочни и потребни ", показа пред вестника Дениз.

Кадрите са направени на южния плаж в Несебър, а появяването на брюнетката и русокоската незабавно вдигнала равнището на прилива до малко цунами, свидетелстват плажуващи. " Желая на читателите да се топлят взаимно с доста обятия ", споделя красивата Дора. А ние се причисляваме към техните пожелания и ви подаряваме красивите им плажни фотоси, които ще ни топлят до другото лято.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР