Сезон 2023 във Формула 1 стартира много силно за Фернандо

...
Сезон 2023 във Формула 1 стартира много силно за Фернандо
Коментари Харесай

Алонсо: Оставаме здраво стъпили на земята

Сезон 2023 във Формула 1 започва доста мощно за Фернандо Алонсо и Астън Мартин, които стигнаха до подиума в първите два старта за година в Бахрейн и Саудитска Арабия. Испанецът и новият му екип реализираха това, макар че двете надпревари се организираха на две много разнообразни една от друга писти.

Сега керванът на Формула 1 се насочва към Мелбърн, където този уикенд ще се организира Гран При на Австралия. Преди старта на уикенда на „ Албърт парк “ Алонсо съобщи пред медийте, че той и екипът му остават „ крепко стъпили на земята “, макар положителното начало на сезона.
 Алкарас към Алонсо: Победа №33? Скоро Алкарас към Алонсо: Победа №33? Скоро
„ Насочваме се към Австралия след два следващи подиума и се надяваме да надградим над тези резултати. Колата ни се показа добре на две много разнообразни писти. Въпреки това ние оставаме крепко стъпили на земята и знаем, че с цел да продължим да записваме тези резултати ние би трябвало да даваме максимума от себе си.

„ Австралия постоянно е занимателно съревнование и на мен ми е забавно да видя по какъв начин пистата ще е по-различна от предишните години. Тя ще е още по-бърза от предходната година и може би ще забележим повече изпреварвания.

„ Но както постоянно квалификацията на „ Албърт парк “ ще е доста значима, тъй че ние би трябвало да сме сигурни, че ще имаме мощна събота, с цел да имам допустимо най-хубава изходна позиция за неделя “, изясни испанецът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР