Сезон 2020/21 ще остане в историята като един от най-печалните

...
Сезон 2020/21 ще остане в историята като един от най-печалните
Коментари Харесай

Внимание! Герена вече не е място за разходки

Сезон 2020/21 ще остане в историята като един от най-печалните за Левски. Хубавото е, че той към този момент е някаква далечна история, а в събота стана ясно, че и отрицателните върхове от него стартират да избледняват. Тогава " сините " записаха 6 загуби на " Герена "! Коя от коя по-срамна. Инерцията продължи и през лятото, когато отборът започва с два неуспеха вкъщи. По-точно казано: Само този, който не бе стъпвал на " Виваком Арена - Георги Аспарухов ", той не си бе тръгвал с 3 точки.

Край! Това към този момент е минало, както и оня Левски, който омекваше като кашкавал пред противниците си. Този тим на Левски е друг. Той умее да брани крепостта си и вдъхновен от публиката си взема своето. В събота " сините " може и да не блестяха с офанзиви, както бе в предходните мачове, само че по ослепителен метод взеха трите точки, както и преднина пред един от съперниците си в първата шестица.
 Полицията в Разград на крайник за Лудогорец - Левски
Полицията в Разград на крайник за Лудогорец - Левски

Засилени ограничения за сигурност

Отбор и аудитория към този момент удрят като един. И дано на всички да им е ясно, че " Герена " не е място за разходки, както обичат да споделят почитателите. Скоро отново ще би трябвало да се кръстят и да се молят да паднат с по-малко, както повелява историята.

Всъщност остана една горчилка в " сините " почитатели - тихата война на Илиан Илиев с Левски. Някога възхваляван, а в този момент засипван с ругатни още на излизане от тунела. Тъжно е, че това се случва с несъмнено надарен треньор. Тъжно е обаче, че и мачовете с Левски са се трансформирали в някаква фикс концепция за него и навива до дъно играчите и себе си за тях. Вместо просто да излязат освободени и да играят футбол. Пък каквото стане. Тогава даже и да победи - няма кой да му се сърди.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР