Сезон 2019/20 на практика стартира, а с това започна и

...
Сезон 2019/20 на практика стартира, а с това започна и
Коментари Харесай

Футболни прогнози за Титоград - ЦСКА и специален бонус за мача в Лига Европа

Сезон 2019/20 на процедура започва, а с това стартира и присъединяване на българските футболни тимове по европейските футболни шампионати. Както прилича, тук ще опитаме да разнищим всичко забавно, обвързвано с родните клубове, защитаващи достойнството на България по европейските терени. Футболните прогнози в никакъв случай не свършват, като ние ще опитаме да разбираем всичко, което ще се случи с мача на ЦСКА във вторник вечер от Лига Европа.
Преди това обаче 7777.bg предлага забавен бонус за мача Титоград - ЦСКА . Ето каквъв е той:

ФК Титоград – ЦСКА
Родният ЦСКА има рутинна аудиенция в Черна гора на ФК Титоград, откакто в първия мач „ алените ” взеха триумф с 4:0. В него ЦСКА сподели надалеч по-сериозната си класа над съперника и напълно закономерно завоюва, и то с този безапелационен резултат.
Все отново считам, че настроението при столичани ще бъде надалеч по-спокойно след срещата на „ Българска войска ” и не чакам фанфари от попадения в Подгорица. Даже в противен случай – черногорците на процедура демонстрираха своите най-хубави страни в България, разчитайки на контраатаки, като в този мач такива благоприятни условия ще са сведени до най-малко. ЦСКА, от своя страна, воден от Люпко Петрович няма да желае да „ натиска ” съперника, откакто води с по този начин безапелационната преднина.
Именно по тази причина смятам, че историята и стилът, която е обвързвана с треньора на софиянци, които са свързани с настройката на срещата ще покажат, че двата тима няма да нападат доста и разумно срещата ще приключи с под 2,5 попадения.
Прогноза : Под 2,5 гола – 1,93 коефициент в 7777.bg

Греъм Кери да означи гол
Офанзивният полузащитник Греъм Кери демонстрира страхотни изяви в кариерата си за клубовете, чиито цветове пази. Ирландският футболист е естет в осъществяването на статични положения, а точно такива следва да има в срещата в столицата на Черна гора.
От последните си осем попадения Кери е отбелязал пет пъти голове директно от директен свободни удари, а смятам, че 14-те нарушавания, осъществени от тима на Титоград на „ Българска войска ” биха траяли да бъдат факт и в Черна гора. Именно там Кери може да изпъкне, като успее да пречупи съпротивата на стража на Титоград.
Прогноза : Греъм Кери от ЦСКА София да вкара когато и да е – 3,35 коефициент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР