Сезон 2019/20 на практика стартира, а с това започна и

Сезон 2019/20 на практика стартира, а с това започна и ...

Футболни прогнози за Титоград - ЦСКА и специален бонус за мача в Лига Европа.

Сезон 2019/20 на практика стартира, а с това започна и участието на българските футболни отбори по европейските футболни турнири. Както подобава, тук ще опитаме да разнищим всичко интересно, свързано с родните клубове, защитаващи честта на България по европейските терени. Футболните прогнози никога не свършват, като ние ще опитаме да разгадаем всичко, което ще се случи с мача на ЦСКА във вторник вечер от Лига Европа.
Преди това обаче 7777.bg предлага интересен бонус за мача Титоград - ЦСКА. Ето каквъв е той:

ФК Титоград – ЦСКА
Родният ЦСКА има рутинна визита в Черна гора на ФК Титоград, след като в първия мач „червените” взеха успех с 4:0. В него ЦСКА показа далеч по-сериозната си класа над опонента и съвсем закономерно спечели, и то с този убедителен резултат.
Все пак смятам, че настроението при столичани ще бъде далеч по-спокойно след срещата на „Българска армия” и не очаквам фанфари от попадения в Подгорица. Даже напротив – черногорците на практика демонстрираха своите най-добри страни в България, разчитайки на контраатаки, като в този мач такива възможности ще са сведени до минимум. ЦСКА, от своя страна, воден от Люпко Петрович няма да иска да „натиска” опонента, след като води с така убедителната преднина.
Именно затова считам, че историята и стилът, която е свързана с треньора на софиянци, които са свързани с настройката на срещата ще покажат, че двата отбора няма да атакуват много и логично срещата ще завърши с под 2,5 попадения.
Прогноза: Под 2,5 гола – 1,93 коефициент в 7777.bg

Греъм Кери да отбележи гол
Офанзивният полузащитник Греъм Кери показва страхотни изяви в кариерата си за клубовете, чиито цветове защитава. Ирландският футболист е естет в изпълнението на статични положения, а именно такива следва да има в срещата в столицата на Черна гора.
От последните си осем попадения Кери е отбелязал пет пъти голове пряко от пряк свободни удари, а считам, че 14-те нарушения, извършени от отбора на Титоград на „Българска армия” биха продължили да бъдат факт и в Черна гора. Именно там Кери може да изпъкне, като успее да сломи съпротивата на стража на Титоград.
Прогноза: Греъм Кери от ЦСКА София да вкара по всяко време – 3,35 коефициент.

Източник: actualno.com