Сезирах Комисията за защита от дискриминацията (КЗД) (бел.р. във връзка

...
Сезирах Комисията за защита от дискриминацията (КЗД) (бел.р. във връзка
Коментари Харесай

Ачо Йорданов, председател на сдружение „Единство“: Нямам близки отношения с Комисията за защита от дискриминацията

Сезирах Комисията за отбрана от дискриминирането (КЗД) (бел.р. по отношение на изявлението във Войводиново на военния министър Каракачанов), само че нямам връзки с тях. Снимката, на която съм на маса, бях на един семинар в Пловдив, бяха поканени и други организации. Нямам близки връзки с Комисията. Това съобщи пред „Нова тв“ Ачо Йорданов, който е ръководител на Сдружение „Единство“ по отношение на оповестена във фейсбук от него фотография, на която той е в компанията на ръководителя на КЗД Ана Джумалиева, зам.-председателя Баки Хюсеинов и члена на комисията Сабрие Сапунджиева.

Един вицепремиер на Република България и министър на защитата каква работа има той във Войводиново за да основава етническо напрежение. Не може да каже, че всички роми в България са нагли, сподели Йорданов.

Държавата и общините би трябвало да отстранен противозаконните къщи, само че не всички са такива, разяснява още той.

Ачо Йорданов сподели, че ромските организации ще излязат на митинг в случай че Красимир Каракачанов не се извини за изкаването си и не подаде оставка. От цяла България близо 100 хиляди индивида ще излязат на открито в случай че не даде оставка, съобщи ръководителят на съдружие „Единство“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР