Сезер Sanchez Сабриев е сред най-големите български играч на FIFA.

...
Сезер Sanchez Сабриев е сред най-големите български играч на FIFA.
Коментари Харесай

Топ играчът на FIFA 20 Сезер Сабриев: Заплатите на геймърите са като в А група

Сезер " Sanchez " Сабриев е измежду най-големите български състезател на FIFA. Талантът от Русе се включи в неповторимия благотворителен онлайн шампионат " Ултимейт Каран-тийм " с екипа на неговия турски клуб Истанбул Башакшехир.
 Българин се класира на четвъртфинал на огромния благотворителен шампионат по FIFA 20 " Този шампионат не е толкоз спортен, както са останалите. Най-важна е благотворителността, както и да се забавляваме. Има много топ играчи. Това е една добра подготовка и късмет да представиш своя клуб. Всеки мач се вижда и триумфите се записват на името ти ", стартира той.
 Българин в топ 100 на FIFA 20 за седмицата " Не е доста по-различно от същинския футбол. Има си хора, с които да се съветваш, когато предприемаш стъпки в кариерата. Моят татко ми оказва помощ с прехвърлянията. Обсъждаме дали даден тим ще е сполучлив за мен. Клубовете се свързват с теб, оферират ти условия. Ако си склонен, ги приемаш. Отиваш при тях, виждате се онлайн, говорите и подписвате контракт. Когато започнеш първоначално, нямаш заплата. След като навлезеш по-навътре, започваш да получаваш. В момента парите са колкото заплатите в последните тимове от " А " група. Не е толкоз неприятно за играч, който не е пробил на най-високото равнище ", разкри Сабриев.

Източник: bgdnes.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР