Сейшелските острови, архипелаг край Източна Африка, са една от най-ексклузивните

...
Сейшелските острови, архипелаг край Източна Африка, са една от най-ексклузивните
Коментари Харесай

Сейшелските острови въвеждат туристическа такса, ето защо

Сейшелските острови, архипелаг край Източна Африка, са една от най-ексклузивните и търсени ваканционни дестинации в света, със своите съвършени бели плажове, тюркоазени води и зашеметяващи коралови рифове, съобщи ДПА.

За да резервира девствената природа, държавното управление вкара туристическа такса от 1 август, " с цел да ускори в допълнение напъните за запазване и да обезпечи стабилно бъдеще за туристическата промишленост на нацията ".

Така нареченият налог за екологична резистентност на туризма ще бъде таксуван в сейшелски рупии съгласно цената на настаняването, съгласно министерството на туризма на страната.

Хората, които отсядат в дребни туристически места за настаняване, ще би трябвало да платят 25 сейшелски рупии или 1,9 $ на човек на вечер, до момента в който в приблизително огромни хотели и " огромни туристически места за настаняване, яхти и островни курорти " таксата възлиза надлежно на 75 и 100 сейшелски рупии.

Деца под 12-годишна възраст, както и личният състав на самолетната компания и жителите на Сейшелите, са освободени от таксите, които ще бъдат събрани от гостите при овакантяване на съответното място за настаняване.

Сейшелите са изключително известни за гмуракне с шнорхел. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР