Сейнт Луис Кардиналс надделя над Филаделфия Филис със 7:6 като

...
Сейнт Луис Кардиналс надделя над Филаделфия Филис със 7:6 като
Коментари Харесай

Карпентър два пъти изработи успеха на Сейнт Луис

Сейнт Луис Кардиналс надви над Филаделфия Филис със 7:6 като посетител в мач от постоянния сезон на МЛБ. Мат Карпентър бе героят за " чинките " на ст. " Ситизънс Банк Парк ", откакто два пъти поведе отбора в нахлуване. Откриващият остроумен в реда на Сейнт Луис батира 2 от 5 с 3 RBI и 2 маркирани точки.

С първия си шлагер за вечерта – двоен в 7-ия ининг, Карпентър прибра двама рънери и изравни резултата на 4:4, а в същата офанзива отборът му вкара още 2 точки и за първи път поведе в мача. Вторият удар на третия бейзмен пък бе соло хоумрън при 2 аута в 9-ия, който фиксира крайната разлика на таблото.



" Винаги, когато стъпиш в кутията, би трябвало да си подготвен. Бях съвсем сигурен, че ще ми хвърли фастбол, и го чаках ", показа Карпентър, който бе изостанал с 0-2 в броенето против Серантони Домингес (L 1-1), преди да изпрати бързата му топка от 98 мили/ч надълбоко вдясно.

Преди това дуелът мина през серия обрати. Домакините откриха с филдърс чойс в 1-вия ининг, при който на хоума стигна Сезар Ернандес. В 3-тия гостите изравниха посредством хоумрън на Томи Фам, само че " филитата " още веднъж излязоха напред със соло изстрел на Одубел Ерера, а в 4-тия дръпнаха с 3:1 с помощта на разходка при цялостни бази на Ернандес.



В 5-ия ининг резултатът набъбна до 4:2, откакто двата отбора още веднъж си размениха по един хоумрън – Колтън Уонг изкара топката за Кардиналс, а Карлос Сантана стреля за Филис.

Двойният шлагер на Карпентър в 7-ия постави начало на 4-точково нахлуване, в което 2 RBI заслужи и Хосе Мартинес, също с дабъл. В 8-ия Рийс Хоскинс изравни на 6:6 с двоен шлагер за домакините, преди да настъпи развръзката в 9-ия. От нея в непредвиден победител се трансформира Джордан Хикс (W 3-1, BS 3), който пусна изравнителната точка, преди да направи последния навън в 8-ия, след което мина с 1-2-3 през 9-ия.



Филаделфия Филис - Сейнт Луис Кардиналс 6:7
ст. " Ситизънс Банк Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
СЕЙНТ ЛУИС
0
0
1
0
1
0
4
0
1
7
8
1
ФИЛАДЕЛФИЯ
1
0
1
1
1
0
0
2
0
6
9
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 19 ЮНИ:

Американска лига

Ню Йорк Янкис - Сиатъл Маринърс 7:2
Кливланд Индиънс - Чикаго Уайт Сокс 6:3
Хюстън Астрос - Тампа Бей Рейс 1:2
Минесота Туинс - Бостън Ред Сокс 6:2
Канзас Сити Роялс - Тексас Рейнджърс 1:4

Национална лига

Чикаго Къбс - Лос Анджелис Доджърс 3:4 *
Чикаго Къбс - Лос Анджелис Доджърс 2:1 (10 ининга)*
Питсбърг Пайрътс - Милуоки Бруърс 2:3
Колорадо Рокис - Ню Йорк Метс 10:8
Сан Франциско Джайънтс - Маями Марлинс 6:3

Интерлига

Вашингтон Нешънълс - Балтимор Ориолс 9:7
Торонто Блу Джейс - Атланта Брейвс 4:11
Синсинати Редс - Детройт Тайгърс 9:5
Лос Анджелис Ейнджълс - Аризона Дайъмъндбекс 5:4
Сан Диего Падрес - Оукланд Атлетикс 2:4 (10 ининга)

---
* Дабълхедър

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР