Сейнт Луис Блус сложи край на серията на Ню Йорк

...
Сейнт Луис Блус сложи край на серията на Ню Йорк
Коментари Харесай

Сейнт Луис сложи край на серията на победната серия на Александър Георгиев и Ню Йорк Рейнджърс

Сейнт Луис Блус постави завършек на серията на Ню Йорк Рейнджърс от две следващи победи, откакто се наложи с 4:3 след продължение. Брейдън Шен вкара победното попадение за „ блусарите “, когато 62 секунди след началото на оувъртайма прати шайбата във вратата на Александър Георгиев. Роденият в Русе вратар на нюйоркчани направи 29 спасявания в третия си следващ мач като титуляр.

Алекс Пиетранджело се отличи с два гола и асистенция за Сейнт Луис. Никита Сошников също се разписа, а Джейк Алън отрази 17 удара. За „ блусарите “ това беше трета победа в последните четири мача и отборът се приближи на три точки от Далас и Колорадо в борбата за последния уайлд кард за плейофите на Западната Конференция на НХЛ. Лошата вест за Блус беше травмата на Владимир Тарасенко в горната част на мача. Той напусна леда 7:53 минути след началото на първата третина и не се върна в игра до края на мача.

“I feel like we were playing a really good game.”#NYR goaltender Alex Georgiev meets with the media after making 29 saves in tonight’s OT loss in St. Louis. pic.twitter.com/zpoDL4qyUO
— New York Rangers (@NYRangers) 18 март 2018 година
Мика Зибанеджад се разписа два пъти за Ню Йорк Рейнджърс. Матс Цукарело добави едно попадение, а Крис Крийдър направи две асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР