Сейди Синк влиза в предстоящия Битълджус 2“ и ще играе

...
Сейди Синк влиза в предстоящия Битълджус 2“ и ще играе
Коментари Харесай

Уинона Райдър се завръща в продължението на хита от 1988 Битълджус“

Сейди Синк влиза в идния „ Битълджус 2 “ и ще играе дъщерята на завърналата се звезда Уинона Райдър. Според „ Jiant Freakin Robot “ актрисата и модел ще бъде един от главните персонажи в дълго подготвяното продължение на комедийния филм на ужасите на Тим Бъртън от 1988 година, което е в унисон с досегашната траектория на кариерата ѝ. Засега няма доста детайлности за сюжета на продължението, само че евентуално може да се каже, че Сейди Синк ще играе цел на демоничните ползи на Майкъл Кийтън в " Бийтълджус 2 ".

Сейди Синк е най-известна с пробивната си роля в четвъртия сезон на хитовия сериал на Netflix „ Странни неща “, която беше още по-забележителна с това, че мигновено се трансформира в един от най-отличителните персонажи в одобрения отбор. Оттогава насам Сейди Синк е изиграла редица проблематични, прочувствени младежи в разнообразни планове, което дава на „ Битълджус 2 “ забавен вид: да я накара да изиграе диаметралност на " странната и необикновена " готическа тийнейджърка Лидия Диц на Уинона Райдър от оригинала.

Досега Сейди Синк е посочила в " Странни неща ", известната драма на Брендън Фрейзър " Кит ", акомодацията на Netflix " Улица на страха " и " Скъпа Зоуи ", че може да играе мрачни, саркастични тийнейджърки с корав темперамент и пристрастия към старинната музика. Макар че героините им не си взаимодействат чак толкоз доста, занимателно е и това, че и Сейди Синк, и Уинона Райдър сега са най-известни с присъединяване си в " Странни неща ", което прави кино лентата една тяхна среща.

Засега е доказано, че в " Beetlejuice 2 " ще се завърнат режисьорът Тим Бъртън, Майкъл Кийтън, Уинона Райдър и комедийното национално богатство Катрин О " Хара (която играе захласнатата от изкуството майка на Райдър - Делия). Оригиналната звезда от първия филм Джина Дейвис изрази подготвеност да се причисли към продължението в ролята на Барбара Мейтланд, а за любимеца на Бъртън Джони Деп се приказва, че ще взе участие във кино лентата, въпреки че това евентуално ще зависи от настоящото положение на реабилитацията на опетнената му известност. Като се има поради настоящето положение на правните му проблеми, наподобява малко евентуално Алек Болдуин да се превъплъти в ролята на бащински настроения призрак/любител на миниатюри Адам Мейтланд. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР