Sex Education се оказа един от сериалите на Netflix, които

...
Sex Education се оказа един от сериалите на Netflix, които
Коментари Харесай

Sex Education остава без една от големите си звезди


Sex Education се оказа един от сериалите на Netflix, които станаха доста известни, без това да се чака от тях. Именно той даде поле за изява на редица артисти, които с помощта на сериала добиха още по-голяма известност.
 Sex Education, Netflix, Патриша Алисън, Раки Такрар и актьорите, които няма да забележим в четвърти сезон
Sex Education остава без цялостен куп звезди

Лоши вести на кг

Но нищо не трае постоянно и някои от тях няма да забележим в идния четвърти сезон. Радостната вест е, че Ема Маки и Ейза Бътърфийлд ще са част от него. Но след церемонията по връчването на премиите БАФТА почитателите на Sex Education могат да бъдат разочаровани.

Причината е, че след церемонията, на която актрисата получи премия за изгряваща звезда, Ема Маки съобщи пред Radio Times, че преди седмица е приключила фотосите на четвърти сезон и е споделила довиждане на героинята си Мейв.

Откровенията на актрисата идват след въпрос към нея дали ще я забележим в пети сезон. Към момента публично не е доказано дали сериалът ще има пети сезон, тъй че той като цяло може да приключи с четвърти.
 Ема Маки, изявлението ѝ за Flaunt и дръзката фотосесия на актрисата от Sex Education
Ема Маки е по-дръзка от всеки път и преследва фантазиите си

Какво сподели актрисата от Sex Education за четвъртия сезон на сериала в изявлението си за списание Flaunt

Задаващият се четвърти сезон на Sex Education се обрисува да бъде по-различен от досегашните. Най-малкото, тъй като към този момент няколко артисти оповестиха, че няма да са част от него. А и през лятото на предходната година Маки призна, че ще има много нови персонажи и самата тя ще участва по-малко на екран от това, което сме привикнали.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР