Севлиево. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев, главният секретар на

...
Севлиево. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев, главният секретар на
Коментари Харесай

Министър Валентин Радев: Добрите условия на труд, качествената подготовка и използването на съвременна техника са гаранция за висока ефективност в работата на служителите на МВР

Севлиево. Министърът на вътрешните работи Валентин Радев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов и шефът на ГДПБЗН гл. комисар Николай Николов участваха на формалната гала по разкриване на обновената постройка на пожарната работа в Севлиево. На тържеството бе отслужен водосвет за здраве и триумф на чиновниците. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
В словото си министър Радев съобщи, че упоритостите на министерството са в границите на програмата да бъдат реновирани общо 22 здания. Тези действия не са и не могат да бъдат самоцел, добави гл. комисар Николов. Те са значимата стъпка за възстановяване на изискванията на труд, с цел да извършват чиновниците от пожарните служби своите служебни отговорности още по-отговорно и качествено. Вътрешният министър и гл. комисар Николай Николов благодариха на кмета на Севлиево Иван Иванов за положителното партньорство в името на общата цел – възстановяване средата за сигурност на популацията в общината.
Сградата на РСПБЗН, която е издигната през 1954 година, бе главно реновирана със средства по стратегия „ Региони в напредък “ и с финансово присъединяване на Община Севлиево. Стойността на осъществените строително-ремонтни действия възлиза на над 320 хиляди лева, 30 хиляди от които са обезпечени от Община Севлиево. Реализирането на плана способства за възстановяване на работната среда на чиновниците, които се грижат за пожарната сигурност в общината, реализирано е понижаване на разноските за сила и възстановяване на експлоатационните характерности на постройката.
Преди церемонията, министър Радев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи и шефът на ГДПБЗН се срещнаха с работата на новооткрития Общински координационен център, който в случаи на нужда, при пораждане на сериозни обстановки от друг темперамент, обезпечава отлична опция за бързо взаимоотношение сред община, полиция и пожарна работа.
В рамките на визитата министър Валентин Радев се срещна и със състава на ОДМВР-Габрово. На място той се срещна с изискванията, при които чиновниците работят и чу проблемите им. Вътрешният министър и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов разговаряха и с кмета на Габрово Таня Христова и разискаха опциите за по-добро съдействие с оглед гарантиране на публичния ред и сигурността на жителите в регионалния град.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР