Севиля. Следим най-новите тенденции и се опитваме да отговорим на

...
Севиля. Следим най-новите тенденции и се опитваме да отговорим на
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова на среща с председателя на National Geographic Partners: Следим тенденциите, за да предложим на туристите интересни и качествени продукти

Севиля. Следим най-новите трендове и се опитваме да отговорим на упованията на туристите с качествени, новаторски и забавни за тях туристически артикули. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова по време на диалога си с Гари Кнел, ръководител на National Geographic Partners в границите на 19-ата Глобална среща на върха на Световния съвет за пътувания и туризъм (WTTC), която се организира в Севиля, Испания, оповестиха от пресцентъра на Министерство на туризма .
Тя показа богатото културно-историческо завещание на страната ни. България е на трето място след Италия и Гърция по брой културни монументи и артефакти – над 40 хиляди В тази връзка бяха разисквани благоприятни условия National Geographic Рartners да подкрепи популяризирането на българското културно завещание.
Министърът показа, че в края на 2019 година се възнамерява нова вълна интегрирани информационни акции на целеви за страната ни пазари. В тях ще бъдат употребявани разнородни осведомителни канали за непосредствено ориентиране към избрани фокус групи.
Българският министър осведоми господин Кнел, че през последните години страната ни става все по-привлекателна измежду чужденците, като единствено за предходната година задграничните визити надвишават 9,2 млн. Ръстът им по отношение на 2015 година е 30,6%, което съставлява с над 2 млн. повече задгранични туристи. Приходите от тях през 2018 година са с 34% повече спрямо 2015 година Само в София пренощувалите задгранични жители в местата за настаняване с 10 и повече кревати през 2018 година са били над 767 хиляди
Министър Ангелкова насочи и публична покана към ръководителя на National Geographic Partners за присъединяване в Международната конференция за устойчиви вложения в туризма, която ще се организира в края на май в Слънчев бряг.
От своя страна господин Кнел поздрави министър Ангелкова за напъните, които поставя за развиване на туристическия бранш, и добави, че България има голям капацитет да притегли още повече посетители като желана дестинация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР