Севиля победи с 2:0 Майорка като гост в първия мач

...
Севиля победи с 2:0 Майорка като гост в първия мач
Коментари Харесай

Севиля победи Майорка като гост с три намеси на ВАР

Севиля победи с 2:0 Майорка като посетител в първия мач за през днешния ден от кръг №18 в испанската Примера Дивисион. Резултатът беше избран от три намеси на ВАР, които и трите бяха в интерес на андалусийците.
 Ейбар оформи
Ейбар оформи " класика " против Гранада

Баските задълбочиха рецесията в чудесно стартиралия сезона андалусийки отбор

Футболистите на Севиля започнаха по-добре и откриха в 21-ата минута, когато Диего Карлос засече прострелна топка по земя. Видеоповторението сподели, че бразилецът е бил в легална обстановка.

Домакините продължиха да залагат на контри и две минути преди почивката имаха вяра, че са изравнили. След съвсем 180 секундно ревизиране на обстановката в търсене на две засади, при втората се оказа, че голмайсторът Анте Будимир е бил с част от обувката си отвън регулация. Хърватинът оспорва решението и заслужи жълт картон.

Темпото и през второто полувреме продължи да бъде монотонно с преимущество за Севиля. Третия ВАР беше в 60-ата минута. Жоан Жордан беше настъпен на границата на наказателото поле и Хесус Мансано след съвет уточни уверено бялата точка.

Енвер Банега шутира мощно и високо вдясно по отношение на вратаря Маноло Рейна, който се оказа беззащитен. Стражът на домакините на вятъра бавеше осъществяването на нанказателния удар преди този момент.

С този триумф Севиля затвърди трета си позиция преди коледната отмора с 34 точки и 18 изиграни мача. Отборът се обрисува като последния съперник на грандовете Барселона и Реал в борбата за купата.

Майорка явно ще се бори да не изпадне и сега е над зоната на изпадащите с 15 точки. Островитяните могат да бъдат изпреварени от 18-ия Селта.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР