Севиля не успя да спечели домакинството си на Селта, завършвайки

...
Севиля не успя да спечели домакинството си на Селта, завършвайки
Коментари Харесай

9 от Севиля изпуснаха аванс от два гола в края срещу Селта

Севиля не съумя да завоюва семейството си на Селта, завършвайки наедно 2:2 в първи мач от 28-ия кръг в испанската Ла Лига .
Гонсало Пасиенсия (л) ликува след изравнителния гол за Селта в добавеното време.
Домакините останаха в понижен състав още в 19-та минута след втория жълт картон на Папе Гей. Въпреки това, борещият се за оцеляването си отбор от Андалусия поведе в резултата в края на първата част, когато се разписа Юсеф Ен-Несири. Драмата обаче занапред предстоеше след почивката.

Маркос Акуня повиши на 2:0 в 81-та минута, само че гостите се възползваха от численото си предимство на терена, с цел да стигнат до точка след интервенциите на " златните запаси " Мигел Родригес и Гонсало Пасиенсия надлежно в 89-та и 93-та минути. Малко по-късно домакините приключиха дуела с девет индивида след директния червен картон на Акуня.

В класирането Селта е на девета позиция с 36 точки, до момента в който Севиля е 13-и с 32 пункта, на пет от рисковата зона. В идващите си мачове андалусийци гостуват на Манчестър Юнайтед в първи четвъртфинален конфликт от шампионата Лига Европа, а по-късно им следва и аудиенция на Валенсия за състезание, до момента в който Селта приема Майорка в Ла Лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР