Севиля не можа да се справи с и загуби от

...
Севиля не можа да се справи с и загуби от
Коментари Харесай

Лопетеги: Незаслужена загуба, можем да направим обрат в Германия

Севиля не можа да се оправи с и загуби от с 2:3, само че старши треньорът на отбора има вяра, че тимът му е кадърен да обърне нещата в своя изгода на реванша в Германия.

" Резултатът сигурно не е добър. Да загубиш вкъщи постоянно е неприятно. Шансовете ни понижиха, само че не сме се предали и имаме нужните качества, с цел да спечелим в Дортмунд и да продължим напред ", сподели Лопетеги.

" Не мисля, че сме изгубили справедливо. В последна сметка, Борусия разполага с един от най-хубавите нападатели в света и той направи разликата. Ние трябваше да се оправим по-добре в тези обстановки. Ще си извлечем поуките. Момчетата вложиха доста старания, само че в този момент значимото е да се възстановят и да се подготвим за идващия мач ", добави треньорът на андалусийци.

" Борусия позволи неточност в края, която ни върна възможностите. Те не са осведомени с историята и опциите ни. Ние в никакъв случай не се предаваме ", показва самочувствие спортният шеф на Севиля Мончи. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 17 февруари  Севиля 2:3краен резулат  Борусия (Дортмунд)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР