Североамериканското подразделение на Volkswagen публикува любопитни снимки и информация за един много

...
Североамериканското подразделение на
Volkswagen публикува любопитни снимки и
информация за един много
Коментари Харесай

Golf Cabriolet като никой друг

Североамериканското поделение на Volkswagen разгласява любопитни фотоси и информация за един доста специфичен Golf, отличаващ се от всички останали не само поради това, че е кабриолет, само че и поради редицата други специфични промени и подобрения, през които е минал.

Уникалната интерпретация на тематика Golf, която виждате на фотосите е дело на малка италианска компания, която е взела в свои ръце вероятната еволюция на автомобила и го е пренесла на едно в действителност друго и неразпознаваемо за почитателите на модела ниво.

Вдъхновен от Meyers Manx и Volkswagen Thing, в създаването на Biagini Passo са използвани компоненти от Golf Country Mk 2 и Golf Cabriolet Mk 1, фарове и задни светлини от различен автомобилен производител, отстоянието от пътя е съществено увеличено, добавени са допълнителни предпазни тръби в предната част на купето и други "подобрения ".

Biagini Passo, който е бил оборудван с 1.8-литров, четицилиндров мотор с максимална мощност от 98 конски сили, е стартиран на пазара през 1990 година и е бил предназначен за пазарите на Централна и Източна Европа.

По отношение на създадените бройки на Biagini Passo, от Volkswagen не разясняват точна цифра, като споделят, че слуховете варират от под 100 до 300 бройки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР