Североамериканското подразделение на Volkswagen обяви, че първият в историята на марката 100%

...
Североамериканското подразделение на
Volkswagen обяви, че първият в историята на
марката 100%
Коментари Харесай

Електрическият Volkswagen ID.4 с върхова оценка за безопасността си в САЩ

Североамериканското поделение на Volkswagen разгласи, че първият в историята на марката 100% електрически SUV модел- ID.4, и в частност неговата версия ID.4 RWD (задно задвижване), е получил възможно най-високата оценка от пет звезди за безопасност от локалната администрация NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration).

В резултат на новата оценка, Volkswagen ID.4 се присъединява към фамилията отличници на марката, в което са включени моделните поколения 2021 и 2022 на Atlas и Atlas Cross Sport, 2021 на Jetta и Jetta GLI, и 2021 на Golf и Golf GTI.

От Volkswagen споделят, че сега NHTSA провежда тествания с версията на ID.4 с четири задвижващи колела, като към момента с по 5 звезди са отличени показателите на електрическия автомобил по отношение на преден и непряк удар, и предстоят единствено тестванията срещу преобръщане.

В оборудването на Volkswagen ID.4 са включени стандартно 6 защитни въздушни възглавници, семейство технологии за асистиране на ръководството IQ.DRIVE, радари, камери, спирачен помощник, адаптивен круз надзор и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР