Североамериканското подразделение на Hyundai разпространи първите снимки на новата верися на хитовия

...
Североамериканското подразделение на
Hyundai разпространи първите снимки на
новата верися на хитовия
Коментари Харесай

Това е новото Santa Fe на Hyundai

Североамериканското поделение на Hyundai популяризира първите фотоси на новата верися на хитовия за марката SUV модел Santa Fe, който дефинират като ултимативната фамилна кола за приключения.

От Hyundai споделят, че съществено обновената версия на четвъртото потомство Santa Fe е разработено с концепцията да предложи луксозно преживяване, като в същото време отговори на всички потребности на едно цяло семейство. В композиция със сериозно трансформиран екстериор, нови основни цветове и интериорни цветови комбинации, SUV моделът е освен това от един обикновен фейслифт.

Най-отличителната линия на новата версия на Santa Fe е неговата челна решетка, която е станала по-голяма и се простира по цялата повърхност на предната част на автомобила. В нея са интегрирани фаровете и T-образните диодните дневни светлини. Допълнителни акценти са по-големите арки на калниците, които са "запълнени " от нови 20-цолови алуминиеви джанти, както и новите задни светлини с водоравен детайл по цялата дължина.

По отношение на интериора, от Hyundai коментират, че новата версия на Santa Fe ще предложи на потребителите повече пространство, комфорт и улеснение в сравнение с предшественика си. Добавени са нови и по-луксозни материали, а средната подпора е по-висока, което ще придаде чувство за седене в отделни кресла за лидера и пасажера начело.

Новото Santa Fe получава и Terrain Mode система, която дава опция на лидера да избира сред разнообразни режими на поведение на автомобила, включително и тематични режими (пясък, сняг, тиня, еко, спорт, комфорт и smart) на работа на интелигентната система за задвижване на четирите колела HTRAC® All-Wheel-Drive (AWD).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР