Североамериканското подразделение на Honda разпространи подробности за новото поколение на

...
Североамериканското подразделение на Honda разпространи подробности за новото поколение на
Коментари Харесай

Pilot: Най-потентното SUV в историята на Honda

Североамериканското поделение на Honda популяризира детайлности за новото потомство на модела си Pilot, за което разясняват, че е най-сериозното SUV пазарно предложение в историята на марката.

Най-голямото и най-мощно SUV на Honda дебютира с по-доминиращ екстериорен дизайн, усъвършенствана функционалност на интериора и нараснала офроуд употреба, изключително на версията Pilot TrailSport. Последната трансформация идва със особено създадени гуми, спомагателните защитни стоманени плоскости за подподовото пространство, в допълнение доработено офроуд окачване и други усъвършенствания за още по-голям капацитет при приложимост отвън общоприетите пътища.

Четвъртото потомство на Pilot, което ще бъде стартирано на пазара в Северна Америка единствено след няколко седмици, се предлага в пет съществени равнища на оборудване- Sport, EX-L, TrailSport, Touring и Elite, във версия с нов и с върхови параметри 3.5-литров, V-образен, шестцилиндров мотор с 285 конски сили, както и с опция за осъществяване с новата умна i-VTM4 система за задвижване на четирите колела.



Новата Honda Pilot предлага работа в 7 съществени режима, включително три нови-Sport, Tow и Trail, а всеки един от нейните представители разполага със система Honda Sensing с камера за задно виждане, система за подкрепяне на спускането, цялостен набор защитни въздушни възглавници, включително и за колената на лидера и пасажера начело.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР