Североамериканското подразделение на BMW обяви, че в комплекса на компанията в Спартанбург

...
Североамериканското подразделение на BMW
обяви, че в комплекса на компанията в
Спартанбург
Коментари Харесай

Луксозният спортист BMW ALPINA XB7: Старт на производството

Североамериканското поделение на BMW обяви, че в комплекса на компанията в Спартанбург е почнало серийното производство на спортната версия на луксозното X7- BMW ALPINA XB7.

От BMW Северна Америка споделят, че интересът към автомобила е сериозен, като все още към този момент са изчерпани всички бройки, които ще бъдат произведени през тази година. BMW ALPINA XB7 беше стартирана през май тази година, а първите доставки на първокласния SUV се очаква да бъдат осъществени през следващия месец.

Основен акцент при XB7 е задвижвашваща система, като тук 4.4-литровият, V-образен, осемцилиндров мотор е допълнително оптимизиран, като предлага максимална мощност от 612 конски сили. Флагманът обещава опция за ускоряване от 0 до 96 км/ч за 4 секунди и ще може да измине класическата отдалеченост от четвърт миля от място за 12.6 секунди. Максималната скорост на придвижване на BMW ALPINA XB7 е електронно лимитирана на 290 км/ч.

В оборудването на са включени изцяло нова стоманена спортна изпускателна система с дейни клапи на звука, дизайн и стилистични детайли за екстериора и интериора, всички те изпълнени в типичното за BMW и ALPINA внимание към детайлите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР