Североамериканското подразделение на BMW обяви, че в резултат на ново

...
Североамериканското подразделение на BMW обяви, че в резултат на ново
Коментари Харесай

Безплатно бързо зареждане за новите електромобили на BMW в Северна Америка

Североамериканското поделение на BMW разгласи, че вследствие на ново съглашение с веригата бързи зарядни Electrify America, всички притежатели на нови електрически автомобили на марката ще могат да се възползват от гратис (30 мин) зареждане през първите 2 години от закупуването на автомобила.

Новата самодейност на BMW и Electrify America започва с пазарното лансиране на , i4 eDrive40 и i4 M50, което е планувано за март тази година. Без в допълнение възнаграждение, притежателите ще получат достъп до повече от 3000 бързи зарядни станции, а от баварската компания плануват програмата да бъде разширена и със идващите й напълно електрически коли.

"Сътрудничеството с Electrify America е още една стъпка по нашия път към стабилно бъдеще ", разяснява Себастиан Макенсен, президент и изпълнителен шеф на BMW Северна Америка. "Наличието на зарядни станции е основен детайл, когато става въпрос за електрически коли. Развълнувани сме да предложим на нашите клиенти достъп до зареждане, което е бързо, налично и комфортно, с лансирането на идващото потомство напълно електрически (автомобили) на BMW ".

Зарядните станции на Electrify America оферират опция за презареждане с потенциал от 150 до 350 kW, което дава обещание нов пробег сред 140 и 170 километра при зареждане от към 10 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР