Севернокорейският лидер Ким Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на
Коментари Харесай

Ким Чен-ун ограничил публичните си появи заради коронавируса

Севернокорейският водач Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, е почнал по-рядко да се появява пред аудитория поради опасения, свързани с пандемията от ковид, като през първата половина на тази година е взел участие в едвам 19 мероприятия. Това се споделя в публикуван през днешния ден отчет на южнокорейския Изследователски институт на обединяването, представен от ТАСС.

"Може да се счита, че повода за забележителното редуциране на броя на обществените появи на Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, през първата половина на тази година са станали опасения за допустимо заразяване с ковид ", се показва в отчета. Южнокорейските откриватели считат също, че заявената от севернокорейските управляващи липса на случаи на инфектирани в страната може да не подхожда на действителността.

Ким Чен-ун: Отговорът на Северна Корея на рецесията с ковид е ослепителен триумф

В своите догатки откривателите се опират на обстоятелството, че през тази година Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, се е появявал на обществено място едвам 19 пъти. Това е доста по-малко, в сравнение с през минали години. От момента на идването му на власт през декември 2011 година през първите шест месеца на всяка година Ким се е появявал обществено не по-малко от 40 пъти. През интервала януари - юни 2012 година откривателите регистрират 80 обществени появи, а през 2013 година съвсем 100. През първата половина на 2018 година и 2019 година са регистрирани сред 40 и 50 обществени появи. За задачите на проучването са употребявани известия на севернокорейски медии, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Освен това в отчета се показва, че през тази година севернокорейският водач най-често (в 10 случая от общо 19) се е появявал на военни прояви. Това се свързва с събитието, че броят на участниците в сходни прояви е по-лесно да бъде стеснен, а здравословното им положение да бъде проследено, считат южнокорейските специалисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР