Севернокорейският лидер Ким Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на
Коментари Харесай

Ким Чен-ун преустанови плановете за военни действия срещу Южна Корея

Севернокорейският водач Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, реши да прекрати проектите за военни дейности против Южна Корея, заяви Корейската централна телеграфна организация, представена от Ройтерс.

Решението е взето след извършена през вчерашния ден видеоконференция на Централния боен комитет на Корейската трудова партия, управлявана от Ким Чен-ун  Ким Чен-ун Ким Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на британски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,.

Пхенян заплаши да върне войските си в демилитаризираните зони по границата с Южна Корея

Политическото напрежение сред двете Кореи се усили поради възраженията на Пхенян против изпращането в Северна Корея на пропагандни листовки от деятели от територията на Южна Корея през границата.

КНДР разгласи, че от през днешния ден на обяд прекъсва всички връзки с Южна Корея

Северна Корея споделя, че това е нарушаване на съглашението с Южна Корея за попречване на военна борба и упреква севернокорейци, които са дезертирали в Южна Корея и вземат участие в пропагандната акция с листовките, че наскърбяват по този метод управлението в Пхенян, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР