Севернокорейският лидер Ким Чен-ун вижда различно бъдеще за страната си,

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун вижда различно бъдеще за страната си,
Коментари Харесай

Според Тръмп Ким „вижда различно бъдеще“ за Северна Корея

Севернокорейският водач Ким Чен-ун " вижда друго бъдеще " за страната си , заяви президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс. " Надявам се това да е истина ", добави Тръмп пред кореспонденти в своя аероплан на път за среща със свои последователи в щата Монтана.



Президентът на Съединени американски щати означи, че неговият предходник на поста Барак Обама е бил покрай война със Северна Корея , в която щели да загинат над 50 милиона души, съобщи ТАСС.

Тръмп напомни, че когато е пристигнал на власт, Пхенян е провеждал огромни ракетни опити. Президентът на Съединени американски щати сподели това на фона на идното през днешния ден посещаване на държавния секретар Майк Помпейо в Северна Корея. Това ще е третата аудиенция на Помпейо в Пхенян от април и първата след историческата среща сред Тръмп и Ким на 12 юни в Сингапур, отбелязва АП.
 
 Guliver/Getty Images



На път за Северна Корея, по време на междинно кацане на самолета му в Япония за презареждане, държавният секретар на Съединени американски щати сподели, че отива, с цел да " се осведоми за някои детайлности " към уговорките, поети от севернокорейския водач пред американския президент.-->
 
Помпейо изрази още очакване да продължи импулса за извършване на дадените от Тръмп и Ким обещания за " цялостна денуклеаризация " на Корейския полуостров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР