Севернокорейският лидер Ким Чен Ун присъства на церемонията по откриването

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун присъства на церемонията по откриването
Коментари Харесай

Ким Чен Ун разкри задачата с най-висок приоритет за Северна Корея

Севернокорейският водач Ким Чен Ун участва на церемонията по откриването на нова солидна оранжерийна плантация, издигната върху някогашна военновъздушна база, където страната е изстрелвала ракети до предходната година, оповестиха държавните медии във вторник.

Откриването на оранжерийната плантация Ryonpho, ситуирана в източния окръг Хамджу, трябваше да означи годишнината от основаването на ръководещата Работническа партия, огромен празник в Северна Корея.

Ким участва на събитието, откакто управлява тактически нуклеарни учения, ориентирани към Южна Корея през последните две седмици, които съгласно държавните медии са предопределени да противодействат на неотдавнашни взаимни военноморски учения на южнокорейски и американски сили, включващи самолетоносач.
 Северна Корея се трансформира в най-новата нуклеарна мощ. Какъв ще бъде методът на Съединени американски щати?
Северна Корея се трансформира в най-новата нуклеарна мощ. Какъв ще бъде методът на Съединени американски щати?

Докато Русия се приготвяше за инвазия в Украйна, севернокорейският водач Ким Чен Ун наподобява видя опция

Управляващата партия на Севера разкри плана за трансформиране на военновъздушната база Ryonpho в " мощно автоматизирана плантация " и модел за селска цивилизация, като го назова " задача с най-голям приоритет ", с цел да помогне за подобряването на живота на хората, цел, сложена на основна политическа среща предишния декември.

Фермата разполага с повече от 850 блока съвременни оранжерии, покриващи 280 хектара, които би трябвало да бъдат свързани с към 1000 къщи, учебни заведения и културни и обслужващи уреди, оповестява новинарската организация KCNA.
 Северна Корея изкусно употребява Деня на труда
Северна Корея изкусно употребява Деня на труда

Държавните медии значително употребяват празника на служащите като още една опция да възхвалят династията Ким

Ким оглави самодейността на фермата за увеличение на доставките на зеленчуци и похвали бойците и служащите за завършването на строителството единствено за няколко месеца.

Партията възнамерява " по-динамично и решително да тласне напред цялостното развиване на селските региони на страната с оранжерийната плантация Ryonpho като модел ", сподели Ким, представен от Ройтерс.

Той прикани за създаване на повече огромни ферми, увеличение на разнообразието от зеленчуци и за обезпечаване на научно, индустриализирано произвеждане и ръководство в тези ферми.
 В Северна Корея бедните, а не богатите живеят в мезонети, ето за какво
В Северна Корея бедните, а не богатите живеят в мезонети, ето за какво

Асансьорите в постройките постоянно не работят или изпълни липсват, а до високите етажи не стига вода

Северна Корея за първи път показа сходна, само че малко по-малка оранжерийна плантация Jungphyong в североизточния окръг Kyongsong в края на 2019 година, до момента в който настояваше за самонадеяност на фона на стягането на интернационалните наказания против нейните нуклеарни и ракетни стратегии.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР