Севернокорейският лидер Ким Чен-ун обеща да създаде неуязвима армия тъй

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун обеща да създаде неуязвима армия тъй
Коментари Харесай

Ким Чен-ун на оръжейно изложение: Ще създадем неуязвима армия

Севернокорейският водач Ким Чен-ун даде обещание да сътвори " неуязвима войска " защото той упрекна Съединени американски щати, че основават районно напрежение и не подхващат дейности, с цел да потвърдят, че нямат враждебни планове към Пхенян.
Още по темата
Развитието на севернокорейските оръжейни системи е належащо пред лицето на враждебната политика на Съединени американски щати, а Южна Корея заплашва мира със усилването на въоръжените си сили, сподели севернокорейският водач Ким Чен-ун, представен от Ройтерс.

Всички фотоси

Пхенян укрепва своята войска единствено за самозащита и въздържане, а не с цел да стартира война , акцентира севернокорейският водач, представен от държавни медии.

Трудно е да се повярва на уверенията на Съединени американски щати, че нямат враждебни планове по отношение на Северна Корея, поради продължаващите неправилни преценки и дейности по отношение на Пхенян , подчертал е Ким.

Придружаващите материалите фотоси демонстрират, че той е направил това изказване, стойки пред нови оръжия, в това число севернокорейската междуконтинентална балистична ракета " Хвасон-16 ". Тя беше показана на боен церемониал през октомври, само че към този момент не е била подложена на тествания, напомня Ройтерс.

 Снимка: AP/БТА

Южна Корея извърши наскоро тестване на изстрелвана от подводница балистична ракета, възнамерява да построи нови оръжия, в това число самолетоносачи, както и да закупи изтребители " стелт " Ф-35 от Съединени американски щати.

Според Ким " невъздържаните и рискови " старания на Южна Корея за подсилване на въоръжените й сили " унищожават военния баланс на Корейския полуостров и ускоряват военната неустойчивост и опасност ".

 Снимка: AP/БТА

Това се прави " под неуместния предлог на противопоставяне на опасност от наша страна ", добави севернокорейският водач.

 Снимка: AP/БТА

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР