Севернокорейският лидер Ким Чен Ун направи представяне на рядко изложение

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун направи представяне на рядко изложение
Коментари Харесай

Ким Чен Ун обещава да изгради непобедима армия

Севернокорейският водач Ким Чен Ун направи показване на рядко ревю на оръжейни системи и даде обещание да построи „ непобедима “ войска , оповестява „ Гардиън “.

В явно изпитание да забие чеп сред Вашингтон и Сеул, Ким сподели също, че стремежът му за създаване на войска не е ориентиран към Южна Корея и че не би трябвало да има нова война, изправяща двете Кореи една против друга.

Ким произнесе речта си в понеделник на „ Изложението за развиване на защитата Самозащита-2021 “, събитие, предопределено да означи 76-ия рожден ден на ръководещата Работническа партия . Южнокорейските медии оповестиха, че това е първото сходно събитие, провеждано от Северна Корея.

Наричайки Съединени американски щати „ източник “ на неустойчивост за Корейския полуостров, Ким сподели, че най-важната цел за страната му е притежаването на „ несломим боен потенциал “, който никой да не може да посмее да оспори.

Администрацията на Байдън неведнъж е заявявала, че няма враждебно желание по отношение на Севера , само че Ким сподели на ревюто: „ Много съм любопитен дали има хора или страни, които имат вяра в това. “

Обръщението на Ким пристигна, откакто през последните седмици Северът тества крилата ракета с огромен обхват, оръжие, изстреляно от трен, и това, което съгласно него е хиперзвукова бойна глава.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР