Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза, че армията му трябва

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун каза, че армията му трябва
Коментари Харесай

Ким Чен Ун: Армията трябва „напълно да унищожи“ Съединените щати и Южна Корея в случай на конфликт

Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели, че армията му би трябвало да употребява всички налични средства, в това число нуклеарни оръжия, с цел да „ потисне цялата територия на Южна Корея “ при положение на спор.

Севернокорейският водач Ким Чен Ун сподели, че неговата войска би трябвало „ изцяло да унищожи “ Съединените щати и Южна Корея, в случай че бъдат предизвикани, оповестиха държавни медии в понеделник.

Това стана, откакто той даде обещание да ускори националната защита, с цел да се оправи с това, което той назова невиждана борба, водена от Съединени американски щати.

На петдневно огромно съвещание на ръководещата партия предходната седмица Ким сподели, че ще изстреля още три военни шпионски спътника, ще създаде повече нуклеарни материали и ще създаде атакуващи дронове тази година в това, което съгласно наблюдаващи е опит да усили въздействието си в бъдещата дипломация със Съединени американски щати

На среща в неделя с командващи офицери от армията, Ким сподели, че е незабавно да се наточи „ скъпият меч “, с цел да се отбрани националната сигурност, явно отпратка към програмата за нуклеарни оръжия на страната му.

Според формалната корейска централна новинарска организация той цитира „ ходовете на Съединени американски щати и други враждебни сили за военна борба “.

Ким акцентира, че „ нашата войска би трябвало да им нанесе гибелен удар, с цел да ги унищожи изцяло, като активизира всички най-трудни средства и благоприятни условия без моментно съмнение “, в случай че изберат военна борба и провокации против Северна Корея, сподели KCNA.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР