Севернокорейският лидер Ким Чен Ун инспектира новопостроена подводница и наблегна

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун инспектира новопостроена подводница и наблегна
Коментари Харесай

Ким Чен Ун инспектира новопостроена подводница

Севернокорейският водач Ким Чен Ун инспектира новопостроена подводница и акцентира на тактическите й качества и на оръжейните й системи, съобщи Ройтерс, като цитира севернокорейската организация КЦТА.

Подводницата, на чийто градеж Ким е отделил "специално внимание ", ще бъде оперативна в Източно море, известно и като Японско море, се споделя в известието на КЦТА, представено от Ройтерс.

Севернокорейската организация не прецизира с какви оръжейни системи разполага подводницата, нито по кое време е осъществена инспекцията.

Според КЦТА Ким показал огромно удовлетворение от построяването на "нашата мощна подводница ". "В страна, заобиколена от море на изток и на запад, оперативните качества на подводниците са значим съставен елемент на националната защита ", декларирал той.

Северна Корея "трябва да продължи да развива нашите национални отбранителни качества, като поставя огромни старания за разработка на военноморски оръжия и техника, в това число подводници ", добавил той, представен от Ройтерс.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР