Севернокорейският диктатор призова жените в източноазиатската страна да имат повече

...
Севернокорейският диктатор призова жените в източноазиатската страна да имат повече
Коментари Харесай

Ким Чен Ун плаче, докато призовава севернокорейските жени да имат повече деца, за да спрат спада на раждаемостта

Севернокорейският деспот прикани дамите в източноазиатската страна да имат повече деца и да ги отглеждат като " комунисти " и се разплака, до момента в който произнасяше прочувственото послание пред възторжена аудитория.

" Спирането на спада на раждаемостта и обезпечаването на положителни грижи и обучение за децата са всичките ни фамилни каузи, които би трябвало да решим дружно с нашите майки ", сподели Ун, избърсвайки сълзите си с бяла носна забрадка.

По време на среща в Пхенян Организация на обединените нации се зае със „ домакинските отговорности “, които включват приканване на дамите да извършват отговорностите си и подсилване на националната власт посредством раждане на повече деца.

„ Предотвратяването на спад в раждаемостта и положителната грижа за децата са всички наши домашен отговорности, които би трябвало да изпълняваме, до момента в който работим с майките “, сподели Ън.

Севернокорейският водач Ким Чен Ун изнася тирада по време на Националната среща на майките, неделя, в Пхенян, Северна Корея. (Корейска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР