Севернокорейска звезда, за която се твърдеше, че е разстреляна от

...
Севернокорейска звезда, за която се твърдеше, че е разстреляна от
Коментари Харесай

Сензация! Бившата любовница на Ким Чен-ун, която бе разстреляна заради порно, сега се появи изненадващо в Сеул!

Севернокорейска звезда, за която се твърдеше, че е разстреляна от режима, е отпред на делегацията от Пхенян, която дойде в Южна Корея. Хьон Сон-Ул е певица, за която се твърдеше, че е държанка на водача Ким Чен-Ун.

Медии по целия свят оповестиха през 2013 година, че Хьон е била разстреляна, откакто подразнила с нещо лидера на националната република. Появата й провокира огромен интерес в Южна Корея.

Много анализатори акцентираха, че историята на певицата демонстрира какъв брой изкривена е от време на време информацията, която доближава до нас от Северна Корея.

БЛИЦ напомня, че новината гръмна още през 2013 година, а през 2015 година се появи порно видеото, поради което Хьон, посочена за държанка на Ким Чен-ун, бе " разстреляна " .

Още през май 2014 обаче някогашната другарка на севернокорейския водач Ким Чен Ун - Хьон Сон-ул, се появи в телевизионния ефир на страната месеци откакто бе оповестено, че тя и още 11 музиканти са били екзекутирани по държавно разпореждане.

Националната телевизия на КНДР тогава излъчи фрагменти, в които певицата прави тирада на събор на държавните художествени дейци в столицата Пхенян, показва Business Insider.

31-годишната Сон-ул е някогашна другарка на държавния водач Ким Чен Ун от тийнейджърските му години. Твърди се, че двамата се разделят по гледище на предходния водач на Северна Корея и негов татко Ким Чен Ир. В речта си, предадена в телевизионния ефир, тя е изразила признателност към режима на Ким Чен Ун и се е зарекла да работи по-засилено, с цел да " възпламени пламъка на изкуството и креативния труд “.

През август 2013 година южнокорейският вестник с близки връзки до секретните служби на Северна Корея „ Чосун Илбо “ заяви, че Сон-ул и още 11 известни реализатори в Северна Корея са били обществено разстреляни с картечници, откакто били приети за отговорни в производство и разпространяване на нецензурен материали.

Изданието уточни, че някои от тях били упрекнати и в владеене на Библията, която е неразрешена в КНДР. По-късно роднините на екзекутираните били преместени в лагер за политически пандизчии.

Сон-ул е солистка на известния в Северна Корея оркестър " Унхасу ", изпълняващ известни патриотични песни. Най-популярната й ария е озаглавена " Отлична дама с тип на кон “.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР