Северноатлантическият алианс възнамерява да построи в полския град Провидзе обект,

...
Северноатлантическият алианс възнамерява да построи в полския град Провидзе обект,
Коментари Харесай

US военна техника в 5 хранилища из Европа. Къде ще са те?

Северноатлантическият алианс има намерение да построи в полския град Провидзе обект, в който ще се съхранява американското военно съоръжение. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в изявление за The Wall Street Journal, написа TrafficNews.bg.

``
реклама

Според Столтенберг там е планувано да се съхраняват американски бронирани транспортни средства, оръжия и муниции.

Строителството им ще стартира това лято и ще продължи към две години. Стойността на плана се прави оценка на 260 милиона $.

" Това демонстрира какъв брой добре работим със Съединени американски щати ", акцентира Столтенберг, говорейки за тези проекти.

В обявата написа, че ще бъдат построени общо пет такива уреди за предпазване на американски оръжия - едно в Полша, две в Германия, по едно в Белгия и Холандия.

Те са предопределени да разрешат на американските войски да бъдат разгърнати по-бързо в Европа.

Столтенберг съобщи, че НАТО също има намерение да извърши 250 плана до 2021 година за модернизиране на транспортната инфраструктура, което ще разреши по-бързо прекачване на военна техника.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР