Северна МакедонияДимитр Главчев коментира и изборите в Северна Македония.“Нека да

...
Северна МакедонияДимитр Главчев коментира и изборите в Северна Македония.“Нека да
Коментари Харесай

Главчев предупреди за закъснение на изборните резултати

Северна Македония
Димитр Главчев разяснява и изборите в Северна Македония.

“Нека да изчакаме и да забележим какво държавно управление ще се образува, уповавам се те да продължат европейската си вероятност. Ние повече отсъпки няма накъде да вършим, още повече, че позицията, която имаме е общоевропейска. На нашите другари от Северна Македония несъмнено им е ясно, че в случай че не спазат условията за приемане на участие в Европейски Съюз, няма по какъв начин да се получи ”, уточни той.

Главчев означи, че през вчерашния ден е имал среща с посланиците на страните от Европейски Съюз и НАТО и, че всички те за изразили поддръжка на пълноправното ни участие в Шенген, в това число и посланикът на Австрия и чака до края на годината това да се случи. Тойкоментира и проблемас Граничен контролно-пропусквателен пункт Малко Търново и съобщи, че до 10 дни чака даима препоръчан план за разширението му.

. Два от тях са за пазаруване на гласове, а третият е за нарушаване на изборното законодателство. Във връзка с идния избор, на следващия ден вътрешното министерство ще заседава на високо равнище с управленията ДАНС, прокуратурата и регионалните полицейски дирекции.Служебният вътрешен министър счита, че тактиката на институциите против изборната търговия би трябвало да бъде превантивна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР