Северна Македония стана 30-тата членка на НАТО, нейното знаме ще

...
Северна Македония стана 30-тата членка на НАТО, нейното знаме ще
Коментари Харесай

Помпейо потвърди: Северна Македония официално стана 30-тата членка на НАТО

Северна Македония стана 30-тата членка на НАТО, нейното знаме ще бъде издигнато на 30 март над централата на алианса в Брюксел, се показва в публикувано през днешния ден изказване на държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо, представено от ТАСС.

" На 27 март 2020 година Съединени американски щати като депозитар на контракта получиха документа за присъединението на Република Северна Македония към Северноатлантическия контракт, което трансформира Северна Македония в 30-тия съдружник в НАТО, добави той.

" На 30 март знамето на Северна Македония за първи път ще се издигне над централата на НАТО ", съобщи Помпейо, представен от Българска телеграфна агенция.

 

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР