Северна Македония ще стои в антрето и ще чака. Това

...
Северна Македония ще стои в антрето и ще чака. Това
Коментари Харесай

Каракачанов: Северна Македония ще стои в антрето и ще чака, ако въпросът за Гоце Делчев не бъде решен


Северна Македония ще стои в антрето и ще чака. Това сподели пред публицисти в Министерски съвет министърът на защитата Красимир Каракачанов по отношение на евроинтерграцията на южната ни съседка. Каракачанов изясни, че към момента не се е срещнал с работата от последното съвещание на взаимната комисия сред Северна Македония и България, която се чака да позволи противоречивите исторически въпроси.

Попитан дали има късмет въпросът с Гоце Делчев да бъде преодолян, той сподели: „ Като няма - ще стоят в антрето и ще чакат. Никога няма да се съглася с обстоятелството да създадем компромис с българската история в името на това да вървят скопските политици да ми се кипрят в Брюксел “.

По думите му единствено преди дни Северна Македония още веднъж е направила огромна нелепост, като на 11 октомври страната е чествала въстание против българския фашистки окупатор и попита за какво македонците не честват 20 април 1941 година, когато целият македонски народ с самун и сол е посрещнал българските войски.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР