Северна Македония няма да я бъде и нека ние да

...
Северна Македония няма да я бъде и нека ние да
Коментари Харесай

Георги Първанов: Северна Македония няма да я бъде, страната да бъде приета в НАТО с името Република Македония

" Северна Македония няма да я бъде и дано ние да предизвикваме страната да бъде призната в Европейски Съюз и НАТО с името Република Македония, с което сме я признали през цялото време. " Това сподели Георги Първанов в изявление за bTV.
Според него референдумът при нашите съседи за името е по-скоро несполучлив, а въпросът е бил подвеждащ и това е довело и до този резултат. Той счита, че хората, които не са дали своят вот, в действителност са против смяната на името, а не против участието в Европейски Съюз и НАТО.
Относно рецензиите на Росен Плевнелиев към сегашния президент Румен Радев той разяснява, че са прескочени избрани граници с персонални нападки, а рецензиите би трябвало да са по политики и тактики.
Той посъветва президента Радев и премиера Бойко Борисов да застанат един до различен и да приказват за национални цели, като загатна, че те сега се атакуват взаимно по дребни тематики.
Относно цената на газа Георги Първанов разяснява, че договарянията за по-ниски цени ще са сложни, защото нямаме настоящи енергийни планове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР