Северна Македония е далеч от членството й в ЕС, това

...
Северна Македония е далеч от членството й в ЕС, това
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Северна Македония е далеч от членството й в ЕС

" Северна Македония е надалеч от участието й в Европейски Съюз ", това съобщи евродепутатът Андрей Новаков пред NOVA NEWS.

България би трябвало да отговори твърдо на Република Северна Македония. Трябва да се изисква управляващите там да проведат правосъден развой против арестуваните и да се наложат най-тежки санкции, в случай че се потвърди, че те са отговорни. Културните клубове в България се радват на умерено битие. Македония би трябвало да разбере, че пътят към Брюксел минава през София. България сподели „ да “ на договарянията с РСМ, а не на участието й в Европейски Съюз. Оттук – насетне има доста преговорни глави и България може да спре процеса, посочи той.

Евродепутатът сподели, че от 11 години България е подготвена да влезе в Шенген. Причината да не влезем не е неналичието на камери, скъсана тук-там ограда, уточни той. Новаков бе безапелационен, че страната ни заслужава да влезе в Шенген.

Той е на мнение, че „ Демократична България “ е естественият сътрудник на ГЕРБ, защото се намират в едно и също европейско семейство. Новаков сподели, че мъчно може да си показа коалиция с присъединяване на „ Продължаваме промяната “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР