Северна Македония днес е в НАТО и това означава по-голяма

...
Северна Македония днес е в НАТО и това означава по-голяма
Коментари Харесай

Цветан Цветанов Изрече Немислимото! Обвини Корнелия Нинова, Че Е

" Северна Македония през днешния ден е в НАТО и това значи по-голяма сигурност в района и по-големи благоприятни условия за страните от района дружно да противодействаме на закани от трети страни. А до това се стигна и с помощта на главния приоритет на българското председателство на Европейски Съюз, а точно европейската вероятност пред страните от Западните Балкани ", сподели още Цветанов.

С отсъствието на Българска социалистическа партия от пленарната зала по време на ратификацията Българска социалистическа партия за следващ път се отдалечиха от задачите и платформата и на европейските социалисти, акцентира още Цветанов и разяснява, че схваща за какво Сергей Станишев открива предизборната акция на ПЕС за европейските избори в Испания, а не в България.

" Станишев избра да открие акцията на ПЕС при експремиера Санчес, който дефинира Мадуро като тиранин. Социнтернът, на който Корнелия Нинова е вицепрезидент, поддържа Гуаидо, за разлика от Българска социалистическа партия и президента Румен Радев, които застанаха на съветската позиция. Нинова твърди, че е застанала на позицията на Организация на обединените нации и тъкмо тук се вижда нейното лицемерие. Ако Българска социалистическа партия образуват позициите си въз основата на позициите на Организация на обединените нации, за какво тогава Българска социалистическа партия членува в ПЕС и в Социнтерна? Или за какво Нинова и Българска социалистическа партия бяха срещу Пакта за миграцията, които беше препоръчан от Организация на обединените нации? ", попита Цветанов.

Според него, Българска социалистическа партия е партия, която се управлява от един тесногръд водач в лицето на Корнелия Нинова.

" Тя спуска решенията еднолично и те се извършват от техните депутати под боязън и това ми беше споделено от доста депутати и членове на Българска социалистическа партия, с които съм разговарял ", съобщи още Цветанов.

" Хората с които си приказвам от Българска социалистическа партия, както в Народното събрание, по този начин и в страната, не могат да повярват, че партията им се ръководи по този метод и с всеки минал ден се отдалечава от европейските полезности ", разяснява още Цветанов.

Той позволи, че излизането на Българска социалистическа партия от Народното събрание ще е обвързвано и с генерирането на доста нови подправени вести. Като образец Цветан Цветанов уточни срещата на Корнелия Нинова с кметове във Видин, за която тя твърдеше, че по разпореждане на кмета й е отхвърлен достъп до залата на Общинския съвет.

" Истината е, че не е имало публично декларирано искане за прилагане на залата, само че това беше комфортен мотив за Българска социалистическа партия да тиражират следващата подправена вест ", акцентира Цветанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР