Северна Корея заяви, че няма да обсъжда ядрени въпроси, когато

...
Северна Корея заяви, че няма да обсъжда ядрени въпроси, когато
Коментари Харесай

Пхенян: Няма да обсъждаме ядрени въпроси

Северна Корея съобщи, че няма да разисква нуклеарни въпроси, когато диалозите със Съединени американски щати бъдат възобновени, до момента в който в дневния им ред не влезе прекратяването на " враждебната американска политика ", оповестиха държавни медии в Пхенян, представени от Ройтерс.

В декларация на севернокорейското външно министерство, публикувана от формалната организация КЦТА, се споделя, че приемането наскоро от Организация на обединените нации на резолюция, критикуваща Пхенян за правата на индивида, е инспирирана от Съединени американски щати " политическа провокация ".

Северна Корея и преди е наричала рецензиите на Организация на обединените нации " артикул на враждебната политика на Съединени американски щати ".
Японският министър на защитата Таро Коно сподели на сътрудниците си от Съединени американски щати и Южна Корея, че никой на може да храни оптимизъм за Северна Корея ". Той насочи това предизвестие малко откакто Вашингтон и Сеул оповестиха желанието си да отсрочат идното си военно обучение, в опит да преодолеят задънената улица в мирния развой.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР