Северна Корея заплаши САЩ с „най-голямото страдание и болка“, ако

...
Северна Корея заплаши САЩ с „най-голямото страдание и болка“, ако
Коментари Харесай

Северна Корея заплаши САЩ със страдание и болка

Северна Корея заплаши Съединени американски щати с „ най-голямото страдалчество и болежка “, в случай че американците не престават да упорстват пред Организация на обединените нации за по-тежки наказания против азиатската страна, заяви Channel NewsAsia.

След шестия нуклеарен опит на режима в Пхенян американската дипломация настоя за по-тежки наказания против Ким Чен-ун, с цел да бъдат възпрени военните му провокации.

Вашингтон упорства за петролно ембарго, заледяване на активи, както и ограничавания за износа на текстил. Севернокорейското външно министерство предизвести Съединени американски щати, че ще платят дължимата цена, в случай че не престават по този път.

„ На Съединени американски щати ще причиним най-голямото страдалчество и болежка, които в миналото са преживявали в историята си “, предизвестява външното министерство на Северна Корея.

„ Светът ще стане очевидец по какъв начин КНДР обуздава американските гангстери, предприемайки поредност от дейности “, показват още севернокорейските дипломати на фона на огромното напрежение на Корейския полуостров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР