Северна Корея заплаши Съединените щати, че ще им причини най-големите

...
Северна Корея заплаши Съединените щати, че ще им причини най-големите
Коментари Харесай

Пхенян заплаши Вашингтон „с най-големи страдания и болки“

Северна Корея заплаши Съединените щати , че ще им аргументи " най-големите премеждия и болки ", в случай че не престават да упорстват Организация на обединените нации да затегне глобите против Пхенян , след шестия му нуклеарен опит, съобщи Франс прес.

Северна Корея извърши нов нуклеарен опит, мощен трус разклати страната
 
В официално съобщение, публикувано от формалната организация КЦТА, севернокорейското външно министерство предизвестява, че в случай че Вашингтон прокара " тази противозаконна резолюция за сгъстяване на глобите, Северна Корея ще направи всичко допустимо Съединени американски щати да платят за това ".
 
" Мерките, които ще бъдат взети, ще причинят на Съединените щати най-големите премеждия и болки в цялата им история ", показва министерството.

Скоро: Северна Корея ще може да нападне Съединени американски щати и Европа
 
" Светът ще стане очевидец на метода, по който Северна Корея усмирява американските гангстери, предприемайки поредност от дейности, които ще бъдат най-твърдите, които в миналото са си представяли ", прибавя севернокорейското външно министерство.

Откриха радиоактивни частици в Южна Корея след севернокорейския нуклеарен тест
 
Съветът за сигурност на Организация на обединените нации беше свикан от Вашингтон да одобри нови строги наказания против Северна Корея , упрекната в заплашване на мира с стратегиите си за нуклеарно и стандартно въоръжаване, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР